lunes, 7 de marzo de 2011

TARTA RECICLAJE (L'ARBRE DE LA VIDA)

Esta tarta la hice para mi hermana pequeña para celebrar su aniversario. Mi hermana es una persona muy concienciada con el medio ambiente y en casa es la que siempre nos recuerda que debemos separar para poder reciclar, así que pensé que su tarta debía estar relacionada con el reciclaje. La tarta tenía que viajar de Castellón a Alicante, por lo que no podía tener una decoración en altura que no aguantara el viaje. Finalmente salió la tarta que veis al pie, con contenedores de reciclaje en un lateral de los que se nutren las raíces de un árbol.




La tarta llevaba doble regalo, pues mi hermana mayor le escribió un relato inspirado en mi hermana pequeña y en la temática de la tarta. Un regalo perfecto y con el valor añadido de la personalización. Os invito a que visitéis su blog de cuentos cortos http://contesbreus.blogspot.com/

6 comentarios:

  1. Jo diria que això és més que dolç i més...:)

    ResponderEliminar
  2. Hola ving del blog de Rosana.
    Hummmm que bone i dolceta.
    Una abraçada, Montserrat

    ResponderEliminar
  3. Hola tia sóc Andreu el teu blog m'agrada molt i la tarta de la tia és molt xula.

    ResponderEliminar
  4. La veritat es que em va sorprendre molt la tarta, va quedar molt,molt,mooolt xula!!, i sobretot es que és única perque está pensada sols per a mi, a més a més la historia que portava era molt tendra i es relacionava perfectament i feia antendre tot el conjunt.
    Gràcies germanetes per aquest atmeller tant florit.
    bss

    ResponderEliminar
  5. Amunt la creativitat!!

    Molt bona idea el personalitzar la tarta.I a més, cal dir que t'ha quedat molt professional.

    Seguix així i continua sorprenent-nos.

    ResponderEliminar